Merimeininki Oy - tilausristeilyt Päijänteellä

Tilausristeilyt

Tilausristeily on erinomainen tapa kestitä vieraita, viettää hääjuhlia tai 50-vuotisjuhlia, nostaa työpaikan ilmapiiriä tai solmia uusia asiakassuhteita vaikkapa ulkomaalaisten liikekumppanien kanssa. Parhaat sopimukset tehdään risteilyllä! Miehistömmekin on paitsi palvelualtis ja ulospäin suuntautunut, myös kielitaitoinen ja tarvittaessa toimii toivotun protokollan mukaan.

Kokemuksesta suosittelemme tilausristeilyä ruokatarjoiluineen 5-20 hengen ryhmille. Laivan kapasiteetti on 28 henkilöä. Toisinaan kaunis kesämme on oikukas - tällöin matkanteko täydellä laivalla tarjoaa tiiviin tunnelman. Pääasiallinen lähtösatama on Jyväskylä, ja liikennöintialue on Päijänne ja Keitele-kanava.

Palvelut risteilyllä

Risteilylle järjestämme tarvittaessa ruoka- ja kahvitarjoilut toiveidenne mukaan. Haluamanne virvokkeet noudamme hyvissä ajoin jääkaappiin kylmenemään. Tarpeen mukaan järjestämme teille myös rantasaunan, vesijetin, vesihiihtoa tai vaikka kyytiä Janne Perälän ralliautossa. Kokemuksesta voimme taata, että yhdessä keksimme parhaan tavan järjestää onnistunut ja ikimuistoinen risteily.

Varaukset

Varaa risteilysi jo tänään! Lähetä sähköpostia osoitteeseen varaukset@merimeininki.fi tai soita numeroon 0400 - 949 055.